ALGEMENE VOORWAARDEN
om producten en diensten te verkopen

1. ALGEMENE BEPALINGEN
1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna de "Voorwaarden") zijn van toepassing op de verkoop van producten en diensten door de Verkoper, zijnde Sweet Life bv, BTW BE0541.356.010, gevestigd te Jan Boonlaan 42, 1500 Halle, België. Wij vallen derhalve onder de Belgische jurisdictie en zijn geregistreerd onder de Kruispuntbank van Ondernemingen, FOD Economie, K.M.O. in het Koninkrijk België, gesloten met de Koper via de interface van de website van de Verkoper.
1.2 De Voorwaarden omschrijven en specificeren verder de rechten en verplichtingen van de Verkoper en de Koper (hierna ook aangeduid als "Klant" of "Deelnemer").
1.3 De bepalingen van de Voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de Koopovereenkomst.
1.4 Deze voorwaarden staan op de website van Verkoper en zijn van toepassing op de verkoop van producten en diensten van Verkoper op de website:
www.swalens.eu en andere subpagina's doorverwezen bv. van de domeinen BelgickeCokolady.cz, ChocolateBruges.be, Folkloracek.cz, Katka.be, ZlatyZivot.cz, YourGoldenLife.eu.

2. BESTELLEN EN SLUITEN VAN DE KOOPOVEREENKOMST
2.1 De aanduiding van het product (goederen of diensten), een beschrijving van de belangrijkste kenmerken en de prijs, met inbegrip van informatie of de prijs inclusief of exclusief btw is, wordt vermeld op de geselecteerde webinterface van de Verkoper. Het verkoopaanbod blijft geldig zolang het wordt weergegeven op de webinterface.

2.2 Het verkoopformulier bevat altijd informatie over de klant, het bestelde product, de goederen of de dienst, de prijs inclusief belastingen en heffingen, de wijze van betaling van de koopprijs, details over de gewenste wijze van levering en informatie over de kosten die verbonden zijn aan de levering van het geleverde product of de verleende dienst. Voor online producten worden geen leveringskosten in rekening gebracht. Kosten die de klant maakt bij het gebruik van communicatiemiddelen op afstand in verband met het sluiten van de koopovereenkomst (internetverbindingskosten, telefoongesprekskosten) zijn voor rekening van de klant en wijken niet af van het basistarief.
2.3 De contractuele relatie tussen de verkoper en de klant ontstaat op het moment van verzending van de bestelling (niet nadat de bestelling is bevestigd). De bestelling wordt door de klant geplaatst door op de knop "Verzenden" te klikken. Vanaf dit moment ontstaan er wederzijdse rechten en verplichtingen tussen de klant en de Verkoper, die zijn vastgelegd in de Koopovereenkomst en deze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen, bevestigt de klant dat hij deze algemene voorwaarden heeft gelezen en dat hij ermee akkoord gaat. Een voorwaarde voor een geldige elektronische bestelling is het invullen van alle voorgeschreven gegevens en vereisten die zijn gespecificeerd in het verkoopformulier. De Verkoper sluit de aanvaarding van een aanbod met een aanvulling of afwijking uit.

2.4 Informatie over de afzonderlijke technische stappen die leiden tot het sluiten van het contract is zichtbaar vanaf het bestelproces en de klant heeft de mogelijkheid om de bestelling te controleren en, indien nodig, te corrigeren voordat deze wordt verzonden. De in de bestelling verstrekte informatie wordt door de Verkoper als correct beschouwd.
2.5 De Klant stemt in met het gebruik van communicatiemiddelen op afstand voor het sluiten van de overeenkomst.
2.6 Het contract, of het relevante fiscale document, wordt opgeslagen in het elektronische archief van de Verkoper voor een periode van 5 jaar vanaf het sluiten van het contract ten behoeve van de succesvolle uitvoering ervan en is niet toegankelijk voor derde, niet geïnteresseerde partijen.
2.7 De Verkoper zal het door de Klant bestelde product/goed/dienst leveren of leveren en de Klant verplicht zich het product/goed/dienst in ontvangst te nemen en de Verkoper de koopprijs te betalen. De verplichting tot levering van het product/goed/dienst vervalt in het geval de Verkoper zonder voorraad komt te zitten, waarvan de Klant in kennis zal worden gesteld.
2.8 De eigendom of het gebruik van de producten/goederen gaat over op de klant na betaling van de koopprijs en acceptatie.

2.9 De Klant begrijpt dat voor een goed gebruik van de online educatieve producten, webinars en consulten, de Klant moet voldoen aan de technische eisen en moet beschikken over bijgewerkte
software. Als andere dan de vereiste software wordt gebruikt of als vereiste maar niet bijgewerkte software (bijv. webbrowser) wordt gebruikt, kan de functionaliteit beperkt zijn.

3. PRIJS, WIJZE VAN BETALING
PRIJS
3.1 De prijs van producten, goederen en diensten, inclusief of de prijs inclusief of exclusief btw is,
wordt vermeld op de geselecteerde webinterface van de Verkoper. De prijs wordt ook altijd vermeld op het verkoopformulier.
3.2 Voor geselecteerde producten van de Verkoper (fysieke goederen) is de Klant verplicht de kosten van verpakking en levering samen met de prijs te betalen. De prijs voor verpakking en levering wordt altijd vermeld op het verkoopformulier, indien deze door de Verkoper in rekening wordt gebracht.
3.3 De Verkoper zal een fiscaal document - factuur uitreiken aan de Klant met betrekking tot betalingen die zijn gedaan in het kader van het Contract, dat zal dienen als bewijs van aankoop van het product, de goederen of de dienst. VALUTA
3.4 De Verkoper accepteert betaling in EUR. Als het mogelijk is om betaling in verschillende valuta te accepteren, wordt de valuta waarin de betaling wordt gedaan door de Klant geselecteerd in het verkoopformulier. Na het wijzigen van de landselectie in het verkoopformulier wordt de prijs in de geselecteerde valuta direct op het verkoopformulier weergegeven.
BETAALWIJZE
3.5 De prijs van het product/de goederen en eventuele kosten in verband met de levering van de goederen komen ten laste
door de klant op de manier en op de rekening die op het verkoopformulier is geselecteerd. Voor geselecteerde producten wordt de mogelijkheid van contante betaling bij afhaling op de maatschappelijke zetel van de leverancier of op de plaats van het evenement aangeboden en is enkel van toepassing indien deze optie op het verkoopformulier is aangegeven.
3.6 Voor niet-contante betalingen zijn de betalingsmethoden gekoppeld aan een betalingsgateway die veilige technologie biedt voor het accepteren van creditcards en online bankoverschrijvingen. Betaalkaartnummers en e-banking wachtwoorden worden ingevoerd via een beveiligd en vertrouwd kanaal.
3.7 De Klant is verplicht om de prijs samen met het juiste variabele betalingssymbool te betalen, anders kan de Verkoper de betaling niet identificeren en de vereiste prestatie niet op tijd leveren.

3.8.De koopprijs is betaalbaar binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst (vanaf de factuurdatum), tenzij anders vermeld, is aan de verplichting van de klant tot betaling van de prijs voor het product/goed of dienst voldaan op het moment van creditering van het betreffende bedrag op de rekening van de verkoper.
3.9 Elke factuur die onbetaald blijft op de vervaldag, d.i. 30 dagen na factuurdatum, wordt van rechtswege en zonder nadere ingebrekestelling verhoogd met een verwijlintrest van minstens 12% per jaar of, in geval van verhoging van de intrest, 2% boven de discontovoet van de Nationale Bank van België, vanaf de factuurdatum en met een minimum van € 7,00; bij ingebrekestelling wordt het verschuldigde bedrag van rechtswege verhoogd met 15% en met een minimum van € 62,00 als conventioneel schadebeding. Alleen de rechtbanken van Brussel van het Koninkrijk België zijn bevoegd voor alle geschillen.

4. LEVERINGSVOORWAARDEN
4.1 In het geval van online producten betekent levering het verzenden van toegangsgegevens door de Verkoper naar het e-mailadres van de Klant dat is opgegeven in het verkoopformulier of door het verzenden van een URL-link.
4.2 De Verkoper verstrekt de activerings- en toegangsgegevens pas aan de Klant na betaling van de volledige aankoopprijs en uiterlijk binnen drie dagen, tenzij anders vermeld.
4.3 In het geval van fysieke goederen (cd's, dvd's, boeken, merchandise, cadeau-artikelen, enz.) levert en bezorgt de Verkoper de bestelde goederen in overeenstemming met de grootte en het gewicht volgens het geldende tarief van de vervoerder, in de kortst mogelijke tijd, meestal binnen 2-10 werkdagen na ontvangst van de betaling. De plaats van levering wordt bepaald op basis van het verkoopformulier van de klant. Levering van het artikel op het adres dat is opgegeven op het verkoopformulier wordt geacht te zijn voldaan.

4.4 Koper is verplicht de per post geleverde goederen in ontvangst te nemen. In het geval dat Afnemer zonder opgaaf van redenen weigert de per post geleverde goederen in ontvangst te nemen of in het geval dat Afnemer verzuimt het bij de vervoerder in bewaring gegeven pakket af te halen, is Afnemer verplicht de kosten van herlevering desgevraagd aan Leverancier te voldoen.
4.5 In geval van online consultatie zal de Verkoper de Afnemer zo spoedig mogelijk, normaliter binnen 5-20 werkdagen na ontvangst van de betaling, minimaal twee afspraken voor online consultatie aanbieden. De Klant is verplicht om een van de aangeboden data te accepteren. De klant mag maximaal één keer met de verkoper afspreken om de datum te verschuiven, altijd uiterlijk 48 uur voor de afgesproken datum. Het niet tot stand komen van communicatie met de klant om redenen aan de kant van de klant wordt geacht te zijn voldaan aan de levering.

4.6 In het geval van een persoonlijk consult met een indicatie van de locatie van het consult, zal de Verkoper de Klant zo spoedig mogelijk, gewoonlijk binnen 5-20 werkdagen na ontvangst van de betaling, ten minste twee data voor het consult aanbieden. De Klant is verplicht om een van de aangeboden data te accepteren. De klant mag maximaal één keer met de verkoper afspreken om de afspraak te verzetten, altijd uiterlijk 48 uur voor de afgesproken afspraak. Het niet verschijnen van de klant op de afgesproken plaats van overleg wordt geacht te zijn voldaan aan de levering.

5. BEVEILIGING EN AUTEURSRECHTELIJKE BESCHERMING
5.1 De verkoper maakt gebruik van elektronische beveiliging van de software en de klant is verplicht de gekochte software te activeren op de wijze die hem samen met de downloadlink zal worden toegestuurd. Eén activering is gekoppeld aan één fysieke computer van de klant en dus is een heractivering vereist wanneer de hardware wordt vervangen.

5.3 De producten die door de Verkoper via de webinterface worden verkocht (software, online trainingsprogramma's, webinars, seminars, presentaties, boeken, cd's, dvd's), met inbegrip van hun inhoud, vallen onder de wettelijke bescherming van het auteursrecht. Het is verboden om deze zonder toestemming van de auteur te verspreiden of te verstrekken aan derden! Het recht om het auteursrechtelijk beschermde werk door gebruik uit te oefenen mag alleen aan de klant worden verleend op basis van een licentieovereenkomst.
De klant is jegens de verkoper aansprakelijk voor alle schade die wordt veroorzaakt door de inbreuk op de beschermingsrechten van het auteursrechtelijk beschermde werk.

6. TERUGTREKKING UIT HET CONTRACT
6.1 Herroeping van het contract door de consument
Als de koper een consument is, heeft hij het recht om het contract te herroepen binnen veertien dagen na ontvangst/levering van het product, goederen, zonder opgave van redenen en zonder boete. Dit recht dient niet om een klacht over de goederen op te lossen.

Als u besluit de overeenkomst binnen deze periode te herroepen, moet u voldoen aan de onderstaande voorwaarden:
- Uiterlijk op de 14e dag na ontvangst van het product/de goederen moet een herroepingsbrief naar de verkoper worden gestuurd.
- Het herroepingsformulier is aan het einde van deze AV bijgevoegd.
- Stuur het formulier per e-mail naar info@folkloracek.cz samen met het bestelnummer, de naam en de aankoopdatum.
- Retourneer de fysieke producten op eigen kosten naar Jan Boonlaan 42, 1500 Halle, België binnen 14 dagen na herroeping. Als onderdeel van deze herroeping, raad ik je aan de goederen terug te sturen in

in de originele, onbeschadigde verpakking, de goederen mogen geen gebruikssporen vertonen, ze moeten onbeschadigd en compleet zijn en voorzien van een kopie van het aankoopbewijs. Verzend de goederen niet onder rembours.
U kunt zich niet terugtrekken uit de overeenkomst voor overeenkomsten voor de levering van digitale inhoud als deze niet is geleverd op een tastbare drager of voor overeenkomsten voor de levering van diensten.
- Het geld voor het product/de dienst wordt terugbetaald op dezelfde manier als waarop het is ontvangen, binnen 14 dagen na herroeping. De Verkoper is niet verplicht de ontvangen gelden aan de Klant terug te betalen voordat de Klant de goederen aan de Verkoper heeft overhandigd of heeft aangetoond dat hij de goederen aan de Verkoper heeft verzonden en de ontvangst van de corrigerende belastingfactuur heeft bevestigd.
- In het geval dat de Klant het contract voor een online educatief product opzegt, heeft de Verkoper het recht om de toegang van de Klant tot het ledengedeelte van het Programma onmiddellijk na ontvangst van de opzegging te deactiveren en uit te schakelen.

6.2 Terugtrekking uit de Overeenkomst door de Verkoper
De Verkoper heeft het recht om zich zonder onnodige vertraging terug te trekken uit de Koopovereenkomst indien hij van mening is dat de andere partij de Overeenkomst op een wezenlijke manier heeft geschonden. In het kader van deze overeenkomst wordt als wezenlijke inbreuk op de overeenkomst beschouwd:
- In gebreke blijven van de klant bij de betaling van de aankoopprijs of gedeeltelijke betaling (termijnen) meer dan 10 dagen na de vervaldatum;
- schending van de verplichtingen inzake de bescherming van auteursrechten (artikel 5 van de AV) door de klant.

7. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN VOORTVLOEIEND UIT GEBREKKIGE NAKOMING, VORDERINGEN

7.1 De rechten en verplichtingen van de partijen met betrekking tot de aansprakelijkheid van de verkoper voor gebreken, d.w.z. rechten die voortvloeien uit een gebrekkige prestatie, worden beheerst door de toepasselijke algemeen bindende regelgeving van het Koninkrijk België.
7.2 De Verkoper is jegens de Klant aansprakelijk dat de Goederen bij ontvangst vrij zijn van gebreken. In het geval dat het goed bij ontvangst niet in overeenstemming is met het koopcontract, heeft de klant het recht om het product/de goederen kosteloos en zonder onnodige vertraging door de verkoper te laten herstellen in een staat die overeenstemt met het koopcontract.
7.3 De klant dient de gebrekkige prestatie zonder onnodige vertraging, maar uiterlijk binnen twee jaar na ontvangst van de goederen bij de verkoper te reclameren.
7.4 Om een klacht in te dienen, kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@folkloracek.cz. De klacht moet een kopie van het aankoopbewijs en een beschrijving van het defect bevatten. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van de afhandeling van de klacht.

7.5 De Klant kan gratis verwijdering van het gebrek, een redelijke korting op de prijs en, indien dit niet onevenredig is met de aard van het gebrek (vooral als het gebrek niet zonder onnodige vertraging kan worden verwijderd), een levering van een nieuw artikel zonder gebreken eisen. Als reparatie of vervanging niet mogelijk is, kan de klant een volledige terugbetaling van de aankoopprijs eisen bij terugtrekking uit het contract.
7.6 Klachten worden zonder onnodige vertraging afgehandeld, uiterlijk binnen 30 dagen na de datum van de klacht, tenzij de Verkoper en de Klant een langere termijn overeenkomen.
7.7 De verkoper is niet verplicht om aan de vordering van de klant te voldoen indien hij bewijst dat de klant vóór de aanvaarding op de hoogte was van het gebrek aan de goederen of dit zelf heeft veroorzaakt. De Verkoper is niet aansprakelijk voor gebreken die het gevolg zijn van normale slijtage of het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing. Evenmin is de Verkoper aansprakelijk voor gebreken die kunnen ontstaan als gevolg van een trage internetverbinding van de Koper, een niet bijgewerkte internetbrowser of het niet installeren van verplichte software om een webinar of online product uit te voeren waarop de Verkoper geen invloed heeft. Online educatieve producten en webinars bevatten slechts instructies en aanbevelingen, noch is de verkoper verantwoordelijk voor het succes of falen van de toepassing van de klant in de praktijk.

8. GELD TERUG GARANTIE
8.1 Omdat ik veel waarde hecht aan jouw tevredenheid over onze producten, bied ik je
voor geselecteerde producten (online trainingsprogramma's en webinars) de mogelijkheid om je terug te trekken uit het contract met een geld-terug-garantie tot 30 dagen na aankoop, d.w.z. door de toegangslink of URL te sturen naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven, voor het geval je niet tevreden bent met het product of vindt dat de training of het programma dat je hebt gekocht niet geschikt voor je is. Of de garantie
voor een bepaald product wordt gegeven, staat aangegeven op de website van het product dat je hebt gekozen, of direct op het betalingsformulier.
8.2 In geval van ontevredenheid kunt u uw herroeping elektronisch sturen naar info@folkloracek.cz onder vermelding van het feit dat u de overeenkomst herroept en met bijvoeging van een kopie van uw factuur/belastingbewijs en de datum van aankoop.

8.3 Het geld wordt aan u terugbetaald op dezelfde manier als waarop het is ontvangen, binnen 30 dagen na ontvangst van de annuleringsmail en bevestiging van ontvangst van de gecorrigeerde belastingfactuur die naar mijn e-mailadres is gestuurd. Na ontvangst van het verzoek zal een automatische
Uw toegang tot het product zal worden gedeactiveerd.

9. AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

9.1 Al onze producten en diensten voor educatieve en informatieve doeleinden zijn slechts richtlijnen en aanbevelingen, wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uw succes of falen in de toepassing ervan in de praktijk. Gedurende de looptijd van het online product of de online dienst bent u volledig zelfsturend en volledig verantwoordelijk voor uw acties, gedrag en uw beslissingen. Je succes hangt af van een aantal andere factoren waarover ik geen controle heb, zoals. Uw vaardigheden, capaciteiten, kennis, vaardigheden, toewijding, uw beslissingen, marktomstandigheden, zakelijke kennis, gezondheid, enz.
9.2 In het geval van educatieve producten of diensten op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, wil ik uw aandacht vestigen op het feit dat u tijdens de training kunt worden blootgesteld aan fysieke, mentale of emotionele belasting en dat het volledig uw verantwoordelijkheid en beslissing is om de voorgestelde oefeningen of taken al dan niet uit te voeren. Deelname aan programma's of gebruik van diensten op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling is voor gezonde, zelfsturende mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en die niet lijden aan een mentale of psychologische stoornis. Minderjarige kinderen moeten te allen tijde onder toezicht staan van een ouder of andere volwassene.

9.3 Ik wil erop wijzen dat de informatie in onze producten geen vervanging is voor individueel advies van een gekwalificeerde professional. Evenmin kan het professioneel of medisch advies en zorg vervangen. De Producten kunnen informatie bevatten over producten en diensten van derden en zelfs deze informatie is slechts een aanbeveling en een uitdrukking van mijn mening over het onderwerp.
9.4 Wij leveren de Diensten en Producten "zoals ze zijn" zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de impliciete garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel.

10. PRIVACYBELEID
10.1 Als verkoper respecteren we het vertrouwelijke karakter van de gegevens die je invult in je bestelling en aan mij verstrekt. De gegevens worden beveiligd en beschermd tegen misbruik. We gebruiken ze voor de uitvoering van de volledige transactie, met inbegrip van de nodige boekhoudkundige handelingen, de uitgifte van fiscale documenten, de identificatie van uw niet-contante betalingen en voor de communicatie met u, d.w.z. alle klantenadministratie, alsook voor marketingdoeleinden. Deze gegevens worden opgeslagen in een database met strikte beveiliging tegen misbruik en worden niet doorgegeven aan derden.

10.2 Volgens Verordening (EU) 2016/679 (GDPR) heb je als koper het recht op toegang (het recht om een lijst te ontvangen van verwerkte informatie over jouw persoon), het recht op rectificatie (van persoonsgegevens die je aan mij meldt waar je het niet mee eens bent), het recht op wissen (het recht om vergeten te worden tenzij er een dwingende legitieme reden is om persoonsgegevens langer te bewaren), het recht op beperking van de verwerking (bijv. het recht op gegevensoverdraagbaarheid (om de gegevens te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat), het recht op bezwaar (indien niet aan uw recht op wissen kan worden voldaan, kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor een ander doel, zoals direct marketing of profilering) en als u twijfels hebt over de naleving van de verplichtingen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@folkloracek.cz of de Gegevensbeschermingsautoriteit.

10.3 In overeenstemming met Verordening (EU) 2016/679 (GDPR) verwerken wij uw gegevens en persoonsgegevens op basis van het gerechtvaardigde belang van de verwerkingsverantwoordelijke, noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of noodzakelijk voor de naleving van een wettelijke verplichting alleen voor de minimaal noodzakelijke periode en in de minimale mate die noodzakelijk is in verhouding tot het doel van de verwerking. We verwerken uw gegevens en persoonsgegevens ook op basis van uw vrijwillige, doelgerichte, aantoonbare en geïnformeerde toestemming, die u te allen tijde kunt intrekken. Als u uw toestemming voor het doel van de verwerking intrekt, worden uw gegevens onmiddellijk uitgesloten van verwerking, tenzij het om andere wettelijke redenen noodzakelijk is om ze te verwerken (bijv. noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting).
10.4 Uitoefening van het recht op toegang en rectificatie
Op verzoek zal ik u, voor zover mogelijk, onverwijld schriftelijk en in overeenstemming met uw recht op gegevensoverdraagbaarheid meedelen of en welke persoonsgegevens ik over u heb vastgelegd. Als er, ondanks onze inspanningen om ervoor te zorgen dat de gegevens correct en up-to-date zijn, onjuiste informatie is vastgelegd, zullen we deze op verzoek corrigeren. Als u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of als u uw toestemming wilt intrekken, kunt u contact met ons opnemen via info@folkloracek.cz, waar we niet alleen beschikbaar zijn voor informatieaanvragen, maar ook voor suggesties of klachten.

10.5. Uitoefening van het recht op verwijdering en beperking van de verwerking
Wij willen uw gegevens gebruiken zodat wij u kunnen informeren over onze producten en diensten of onze partners, uw mening daarover kunnen achterhalen of gepersonaliseerde berichten voor u kunnen opstellen op basis van uw reactie op onze websites of in e-mails. Deelname aan dergelijke evenementen is uiteraard vrijwillig.
Als u het er niet mee eens bent, heeft u te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken en kunt u ons dit op elk moment laten weten, zodat wij uw gegevens dienovereenkomstig kunnen blokkeren. In het geval van e-mailcommunicatie kunt u zich op elk moment eenvoudig afmelden via de afmeldlink in de voettekst van elk van mijn e-mails. In het geval van sms, door het bericht "STOP SMS uw telefoonnummer" naar het e-mailadres van de contactpersoon te sturen.
10.6. Automatisch verkregen persoonsgegevens
Wanneer u onze website bezoekt, registreren de door ons gebruikte webservers en diensten standaard informatie over het apparaat, informatie uit het protocol, het IP-adres dat aan u is toegewezen door de internetprovider, de gebruikte internetbrowser, de website vanwaar u ons bezoekt, de websites die u ons bezoekt en de datum en duur van uw bezoek. Deze informatie wordt gebruikt voor het meten van het websiteverkeer en het personaliseren van de weergave van de website en wordt verwerkt op basis van het gerechtvaardigd belang van de beheerder en kan ook zonder dat ik u daarvan op de hoogte hoef te stellen, aan andere verwerkers ter beschikking worden gesteld.

10.7. Automatisch verzamelde gegevens over bezoekersgedrag op de website en cookies
Het automatisch verzamelen en verwerken van gegevens over het gedrag van websitebezoekers voor marketingdoeleinden (reclametargeting) is alleen mogelijk op basis van uw toestemming en wordt geactiveerd op uw initiatief, uitgedrukt door het actief aanvinken van de optie "Ik ga akkoord", die volgt op de melding onderaan de website. Gegevens over het gedrag van de bezoeker op de website kunnen aan andere verwerkers ter beschikking worden gesteld. De website kan ook worden gebruikt in een modus waarbij het verzamelen van gegevens over het gedrag van websitebezoekers niet mogelijk is.
Gegevens over uw gedrag kunnen in de vorm van kleine “cookies”-bestanden op uw apparaat worden opgeslagen, deze vergemakkelijken de navigatie en zorgen voor een hoog niveau van gebruikerscomfort van de website. Ze kunnen ook worden gebruikt om te bepalen of u mijn site al vanaf uw apparaat hebt bezocht. In cookies worden geen persoonsgegevens opgeslagen.
Toestemming voor het verzamelen en verwerken van gegevens voor marketingdoeleinden kunt u te allen tijde intrekken door de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen. Als alternatief kunt u het gebruik van cookies ook rechtstreeks in uw internetbrowser uitschakelen.
10.8. Gedeelde persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden alleen geregistreerd als u deze uit eigen vrije wil aan mij verstrekt, bijvoorbeeld als onderdeel van de registratie via een webformulier, het aanmelden voor een enquête, het vermelden van prijzen of het invullen van een bestelling. Op elke plek staat altijd duidelijk vermeld welke gegevens u verstrekt en met welk doel.
10.9. Uitdrukking van toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens
Om elektronisch aantoonbare toestemming te verkrijgen, maak ik gebruik van de double opt-in technologie. Dat betekent dat ik een bericht naar jouw e-mailadres stuur, waarin ik helder en duidelijk vermeld voor welk doel je de persoonsgegevens verstrekt (waarom), in welke mate deze worden verwerkt (waarvoor). In het geval dat u deze toestemming wenst te verlenen, geeft u door op de bevestigingslink in dit bericht te klikken, uitdrukkelijk toestemming. Als u geen toestemming geeft, worden uw gegevens uitgesloten van verwerking.
10.10. Verwerking van persoonsgegevens
De beheerder van uw persoonsgegevens is Kateřina Swalens Hejdová BTW-nummer: BE0763.641.606 en Dušan Swalens BTW-nummer: BE0534.357.063, met maatschappelijke zetel te Jan Boonlaan 42, 1500 Halle, België. Wij vallen dus onder de Belgische jurisdictie en zijn geregistreerd onder Kruispuntbank van Ondernemingen, FOD Economie, K.M.O. in het Koninkrijk België.
De persoonsgegevensverwerker is (of kan zijn):
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Tsjechië, BTW-nummer: CZ29210372 Smartsupp.com s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Tsjechië, BTW-nummer: CZ03668681 Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2 , Ierland , BTW IE9692928F
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS
en meer.
De overdracht van persoonlijke gegevens aan staatsfaciliteiten en autoriteiten vindt alleen plaats binnen het kader van bindende wettelijke voorschriften. Onze werknemers, medewerkers, agentschappen, handelaars en leveranciers zijn gebonden aan vertrouwelijkheid, discretie en zijn allemaal zonder uitzondering onderworpen aan Verordening (EU) 2016/679 (AVG).

11. SPECIALE BEPALINGEN VOOR GESELECTEERDE PRODUCTEN
A) Voorwaarden voor verkoop op afbetaling
· Verkoop op afbetaling is toegestaan ​​voor de aankoop van door de verkoper aangewezen online educatieve producten.
· Termijnschema - het aantal termijnen en hun bedrag staan ​​vermeld op de productwebsite.
·  De klant kiest bij het invullen van het verkoopformulier voor de mogelijkheid om de aankoopprijs in termijnen te betalen.
In het geval dat de klant ervoor kiest om de aankoopprijs in termijnen te betalen en gebruik te maken van een betaalkaart, gaat de klant ermee akkoord om herhaalde betalingen van individuele termijnen vanaf zijn betaalkaart te doen totdat het gekochte product of de gekochte dienst volledig is terugbetaald.
· Bij betaling van de koopprijs in termijnen worden de toegangsgegevens, of link naar het URL-adres van de klant, verstrekt op het door hem opgegeven e-mailadres na betaling en bijschrijving van de eerste termijn op de rekening van de verkoper.
·  Toegang tot het online leerproduct vóór volledige betaling van de aankoopprijs
is door de koper verzekerd onder de voorwaarde dat het termijnschema deugdelijk wordt nagekomen, dat wil zeggen dat hij de deeltermijnen deugdelijk en op tijd betaalt.
· De Verkoper heeft het recht om de toegang van een klant tot het online educatieprogramma/product op te schorten die meer dan 1 dag na de vervaldatum van de factuur een betalingsachterstand heeft met de betaling van een eventuele termijnfactuur.
·  De klanttoegang wordt door de Verkoper hersteld na betaling van de achterstallige factuur(en).
· Bij verkoop op afbetaling kan de klant binnen 30 dagen na verzending van de toegangsgegevens aanspraak maken op de geld-terug-garantie, uiterlijk na betaling van de 1e termijn.
· Een vertraging van de klant bij het betalen van de gedeeltelijke termijn gedurende meer dan 10 dagen na de vervaldatum wordt beschouwd als een wezenlijke contractbreuk, en de verkoper heeft het recht om het contract om de aangegeven reden op te zeggen.
· De klant erkent dat de verkoper niet verplicht is om de klant live consulten, webinars etc. te verzorgen, indien deze deel uitmaakten van een online educatief programma/product en plaatsvonden op een moment waarop de klant de toegang tot het programma werd ontzegd vanwege niet-nakoming van zijn terugbetalingsverplichtingen volgens de Algemene Voorwaarden.

B) Live-evenementen - cursussen
· De deelnemer schrijft zich in voor de cursus via de webinterface van het geselecteerde product, door middel van het versturen van het verkoopformulier, uiterlijk 2 dagen voor aanvang van het evenement. Latere aanvragen kunnen worden geaccepteerd na voorafgaande telefonische of e-mailovereenkomst.
· Online aanmeldingen worden door de verkoper bevestigd op het door de deelnemer op het verkoopformulier opgegeven e-mailadres. Samen met de bevestiging wordt een factuur met de vervaldatum van de cursusprijs naar de deelnemer gestuurd.
· Deelnemers worden aan de cursus toegewezen op basis van de volgorde van betaalde aanmeldingen. Indien de Deelnemer vanwege capaciteitsredenen niet is opgenomen, wordt de Deelnemer hiervan op de hoogte gesteld.
· De prijs van de cursus, inclusief informatie of de prijs met of zonder BTW is, wordt getoond op de geselecteerde webinterface van de verkoper.
· De prijs van de cursus wordt bepaald afhankelijk van de duur van het seminarie, de persoon van de docent, het ter beschikking gestelde materiaal, de voorziene versnaperingen, de locatie, enz.
· De deelnemer verbindt zich ertoe de prijs van de cursus te betalen volgens de vervaldatum vermeld op de ontvangen factuur, maar uiterlijk 4 dagen vóór het seminarie, door overschrijving op de rekening van de verkoper. Na betaling van de koopprijs stuurt de verkoper de deelnemer een fiscaal attest en, indien aangegeven op de website, een ticket.
Verkoper behoudt zich het recht voor om de deelnemer na voorafgaand overleg de cursusprijs contant te laten betalen op de dag van de cursus. Bij contante betaling ontvangt de deelnemer bij aanwezigheid een fiscaal attest.
· De verkoper behoudt zich het recht voor om de datum van de cursus, collegezaal te wijzigen of de cursus te annuleren om organisatorische en operationele redenen. Bij datumwijziging of annulering heeft de deelnemer recht op restitutie van 100% van de prijs of het bijwonen van het seminar op een alternatieve datum of het kiezen van een ander product van de verkoper tegen dezelfde prijs.
· De verkoper draagt ​​geen verantwoordelijkheid voor de tekortkomingen in de diensten van enige derde partij waarvan hij gebruik maakt bij zijn eigen diensten. Bovendien is het niet verantwoordelijk voor verwondingen, schade en verliezen opgelopen door deelnemers.
· Tijdens de cursussen worden foto's, video- en audio-opnamen gemaakt voor marketingdoeleinden, die vervolgens op internet, in de pers en in de media kunnen worden gepubliceerd. Wanneer u op de cursusdag aanwezig bent, kunt u schriftelijk uw akkoord of onenigheid kenbaar maken.
· Ik wil u erop wijzen dat deelname aan de cursus vrijwillig is en dat iedere deelnemer voor zichzelf verantwoordelijk is. De instructies van de instructeur zijn slechts suggesties die de deelnemer naar eigen goeddunken opvolgt. De deelnemer erkent dat hij tijdens de cursus op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling blootgesteld kan worden aan fysieke, mentale of emotionele stress.

12. SLOTBEPALINGEN
12.1. Deze voorwaarden worden weergegeven op de website van de verkoper vermeld in paragraaf 1.5.
12.2. Klachten en opmerkingen van de Consument, die betrekking hebben op de tussen verkoper en koper gesloten contractuele relatie, worden door de verkoper behandeld, klachten kunnen door de Consument worden ingediend bij info@folkloracek.cz. Indien de klacht inhoudelijk een klacht is, wordt de klacht als klacht behandeld.
12.3. Alle juridische geschillen die in verband met de koopovereenkomst ontstaan, zullen in een gerechtelijke procedure worden beslecht. Alleen de rechtbanken van Brussel van het Koninkrijk België zijn bevoegd voor alle geschillen.
12.4. De verkoper behoudt zich het recht voor om andere rechten en plichten van de contractpartijen die buiten het toepassingsgebied van deze algemene voorwaarden vallen, voor geselecteerde producten te wijzigen. Deze regels worden altijd vermeld op de website van het betreffende product en hebben voorrang op de bepalingen van de AV.
12.5. De koopovereenkomst, inclusief de voorwaarden, wordt in elektronische vorm gearchiveerd en is niet openbaar toegankelijk.
12.6. Deze huidige versie van de algemene voorwaarden is geldig en van kracht vanaf 04/01/2021

INTREKKING VAN DE KOOPOVEREENKOMST

LEVERANCIER
Zoet Leven bv
BTW-nummer: BE0541.356.010
Jan Boonlaan 42, 1500 Halle, België
info@swalens.eu

KLANT
Voor- en achternaam / Bedrijfsnaam Straat, identificatienummer
Stad postcode
Telefoon
E-mail
bankrekeningnummer

PRODUCT-/SERVICE-INFORMATIE

 

 

Ik wil eenzijdig de overeenkomst herroepen en terugbetaling vragen van het bedrag dat ik voor het product/dienst heb betaald.

 

 

Datum en handtekening van de klant

 

 

 

Potřebujete pomoc?

Napište nám na info@folkloracek.cz

Jsme tu pro vás, rádi vám pomůžeme.